Віталій Рева став офіційним послом "Кубку Націй Данон" в Україні

25 May

Цього року послом українського етапу “Кубку Націй Данон”, міжнародного турніру з аматорського футболу серед дітей 10-12 років, став відомий український воротар та Заслужений майстер спорту Віталій Рева. В Україні дитячий турнір проводиться за підтримки Асоціації аматорського футболу України. Його ініціатором та організатором вже 15-й рік  є компанія “Данон”.

Для майбутніх футбольних зірок, що ведуть активну боротьбу за вихід до світового фіналу турніру, Віталій Рева є справжньою легендою. Займатися футболом він почав у 6-річному віці. Наразі він має звання “Чемпіон України”, “Володар Кубку України”, “Фіналіст Кубку України” та “Найкращий воротар України”. За свою кар’єру Віталій провів щонайменше 300 матчів в елітному дивізіоні чемпіонату України, з яких 164 матчі без пропущених м’ячів.

Починаючи з квітня 2016 року, дитячі команди проводять збори, активні тренування та перші відбіркові матчі національного етапу “Кубку Націй Данон”. Учасниками турніру виступають діти зі звичайних шкіл 24 областей України. Кожна команда робить усе можливе, проявляючи майстерність і жагу до перемоги, щоб вийти в національний фінал, що відбудеться наприкінці травня у Львові, на легендарній “Арена-Львів”. Переможець цього року представлятиме Україну на міжнародному фіналі у Франції. Кожного року міжнародний фінал Кубку приймає 400 гравців з 32 країн світу, вміщує до 30 тис. глядачів та 200 журналістів.

“Здоров’я нації, здоров’я кожної людини – це наріжний камінь розвитку суспільства. Тому ми прагнемо, щоб молоде покоління зростало здоровим. Важливо формувати у дітей захоплення спортом з раннього віку. “Кубок Націй Данон” – це унікальна можливість для юних футболістів зі звичайних шкіл грати у футбол та втілити в життя свої спортивні мрії”, – вважає український голкіпер Віталій Рева.

“Кубок Націй Данон" вперше був проведений 16 років тому. Його засновник – Франк Рібу, Президент групи компаній Данон. Турнір цілком відображає цінності компанії: наближеність, відкритість, гуманізм та ентузіазм. Масштабний міжнародний турнір – це можливість для хлопчиків і дівчат із різних країн світу проявити себе, продемонструвати свою захопленість футболом та досягнути мрії – стати чемпіоном світу.

Слідкувати за новинами турніру можна на офіційних сторінках у соціальних мережах: Facebook і Вконтакте.