Гаряча лінія 8:00-20:00/7 0 (800) 501 625

Система якості «Данон»

Система якості «Данон Дніпро» – це перш за все якісні продукти. Удосконалюючись рік за роком, компанія «Данон» набула величезного досвіду з контролю якості продукції і не збирається зупинятися на вже досягнутих результатах. Адже якість продукції – це основа успіху будь-якого підприємства.

Якість і безпека продукції, що випускається компанією «Данон», контролюється на всіх етапах виробництва – з моменту заготовки молока до готового продукту на полиці магазина:

1. Жорсткий контроль якості молока як в момент його придбання, так і в момент надходження до заводу:  
  • Проведення миттєвих тестів під час придбання молока, та використання так званих «Ліній холоду», які забезпечують необхідний температурний режим молока (не вище 6ºС) на шляху від корови до заводу дозволяють зберегти високу якість молока з якого виробляються продукти «Данон».
  • Коли молоко потрапляє на виробництво його зустрічають працівники відділу якості, які стежать за тим, щоб молоко яке доїхало до заводу було відповідної якості. На цьому етапі використовуються більш складні тести для контролю якості молока, які дозволяють виявити навіть найменші відхилення від стандарту якості «Данон». Особлива увага приділяється відсутності в молоці антибіотиків.
  • Висока якість (чистота молока) та забезпечення відповідного температурного режиму – це основа виробництва, яка дозволяє забезпечити високу якість продукту та тривалий термін його зберігання.
2. Жорсткий контроль якості сировини (закваски, фруктових наповнювачів) та упаковки.

Сировина, яка використовується для виробництва продуктів «Данон» не містить штучних консервантів та барвників. Фруктові наповнювачі для продуктів «Данон» індивідуально готує компанія, що глобально співпрацює з «Данон» у світі.
Усі данні, які використовуються у приготування продуктів фіксуються на упаковці продукту.

Не менш важливим складовим забезпечення якості є упаковка продукту, яка також відповідає стандартам якості «Данон» та має відповідні сертифікати якості.

3. Протягом виробництва, особлива увага приділяється параметрам харчової безпеки - час та температура пастеризацій та параметрам процесу сквашування.
На заводі використовується сучасні закриті лінії виробництва, які забезпечують ізольований від впливу зовнішнього середовища процес виробництва, а власна лабораторія та сучасні технології дозволяють зберегти найкраще, створене природою, і донести це у первозданній якості до споживача.

4. Протягом фасування готового продукту проводиться контроль органолептичних показників готового продукту.

5. Перед відвантаженням споживачам - додатковий контроль на понад 10 фізико-хімічних параметрів та жорсткий контроль мікробіологічних показників.

6. Також компанія «Данон» проводить постійний моніторинг якості продуктів на полицях магазинів (з перевіркою дотримання умов зберігання).