РЕАКЦІЯ КОМПАНІЇ НА ВТОРГНЕННЯ РОСІЇ В УКРАЇНУ

04 March

Першочерговою метою компанії наразі є безпека всіх співробітників, а також їхніх родин в Україні. З цією метою компанія організувала координаційний центр, який допомагає співробітникам та їхнім рідним знаходити безпечний притулок як в Україні, так і поза її межами. «Ми висловлюємо невимовну вдячність всім данонівцям, як в Україні, так і по всьому світові за солідарність в засудженні воєнних дій та готовність надати будь-яку допомогу Україні та українцям».

Ще одним пріоритетом компанії на період війни є забезпечення продовольчої безпеки в Україні. З перших днів війни компанія невпинно надає всю можливу допомогу населенню харчовими продуктами для недопущення гуманітарної кризи. Допомога спрямовується на місцеві гуманітарні штаби, лікарні, дитячі будинки та інтернати. Особливу увагу компанія приділяє найбільш вразливим верствам населення – пацієнтам, новонародженим та діткам раннього віку. З цією метою працівники медичного підрозділу Nutricia  тримають тісний зв’язок з закладами охорони здоров’я та вже передали 8000 упаковок продукції дитячого та спеціалізованого харчування на потреби пацієнтів та місцевих громад та ін.

На глобальному рівні компанія докладає всіх можливих зусиль аби згуртувати та консолідувати позицію щодо засудження війни в Україні. Вже зараз ми бачимо згуртованість міжнародної спільноти у допомозі українцям та їхнім родинам. Щоб підтримати гуманітарні зусилля, компанія на глобальному рівні вже пожертвувала 500 000 євро Червоному Хресту для фінансування їжі, води, ліків та житла для українців. Для того, аби й надалі підтримувати ці заходи на платформі Червоного Хреста глобальний офіс компанії на сайті організації створив спеціальну сторінку для донацій іншими співробітниками з усього світу. Ми віримо, що ще більше рішучих заходів буде вжито в подальшому компанією на глобальному рівні.

Інформаційна довідка:

Компанія Данон в Україні є незалежною структурною бізнес одиницею, що належить до Групи компаній Danone у світі та звітує напряму до центрального офісу в Парижі (Франція). В Україні Данон представлено такими юридичними особами як ТОВ «Данон Дніпро», ПрАТ «Данон Кремез» та ТОВ з іноземними інвестиціями «Нутриція в Україні». Компанія нараховує в Україні близько 1000 співробітників, які забезпечують операційну діяльність на всіх стадіях від виробництва до продажу харчових продуктів. В портфелі компанії є молочні та кисломолочні продукти, продукти на рослинній основі, продукти дитячого харчування та спеціалізованого клінічного харчування.