"Данон" в Україні запрошує представників ЗМІ на прес-брифінг, присвячений висвітленню результатів проекту "Пробіг з вірою в серці"-2015

23 November

Шановні журналісти!

Запрошуємо вас на прес-брифінг, присвячений першій в 2015 році офіційній передачі спеціалізованого кардіологічного обладнання, а саме церебрального соматичного оксиметру, "Науково-практичному медичному центру дитячої кардіології та кардіохірургії" МОЗ України в рамках соціального проекту "Пробіг з вірою в серці – 2015" – благодійної ініціативи, спрямованої на допомогу дітям з кардіологічними захворюваннями.

Прес-брифінг відбудеться 26 листопада 2015 р. в "Науково-практичному медичному центрі дитячої кардіології та кардіохірургії" МОЗ України за адресою: м. Київ, вул. В’ячеслава Чорновола, 28/1.

Початок: 13:30

Організатор: Компанія "Данон" в Україні

Програма прес-брифінгу:

  • Передача обладнання, придбаного завдяки проекту "Пробіг з вірою в серці".

  • Виступи організаторів та партнерів проекту.

Запрошуємо представників ЗМІ до висвітлення результатів щорічного соціального заходу "Пробіг з вірою в серці"

У вересні 2015 року до благодійної акції долучилося 5 міст: Київ, Вінниця, Львів, Херсон та Кременчук. На старт забігів вийшло 13 000 учасників та близько 450 000 громадян по всій Україні купили «сердечка» на АЗК WOG. Завдяки реєстраційним внескам на пробігах, благодійним внескам партнерів, меценатів та простих громадян через сайт «Української біржі благодійності», а також акції "Дорога до серця" АЗК WOG, зібрано 1 438 000 грн. Всі зібрані кошти пішли на придбання спеціалізованого кардіологічного обладнання для лікарень України.

Акредитація журналістів: до 17:00 середи, 25 листопада, за тел. +38 (050) 387-07-23 або по електронній пошті: anastasiia.chernenko@danone.com