Бігом допомагай планеті!

17 May

‍Саме бігом команда Данон сьогодні вкотре довела свою відданість турботі про довкілля в Україні! Близько півсотні співробітників компанії приєднались до благодійного еко-забігу No Waste Run, що відбувся в суботу 15 травня.

Даний захід був організований ГО Україна Без Сміття та  фандрейзинговою платформою Kind Challenge з метою зібрати 1,5 млн гривень для будівництва нової сортувальної станції на ВДНГ в Києві, яка стане інноваційним культурним об'єктом та буде включати Музей відходів і сортування.

Всі учасники забігу мали нагоду на локації здати відсортоване сміття різного типу, таким чином підтримуючи культуру поводження з відходами.

Під час забігу учасники використовували стартові номери з вшитими чіпами, що дозволяло уникати масового скупчення на старті. Також учасникам акції було запропоновано обирати додаткову можливість бігти віддалено, пройшовши онлайн реєстрацію. Завдяки унікальному формату заходу, основну команду Данон з 40 учасників у Києві підтримали колеги з інших міст України - Одеси та Кременчука. Загалом у пробігу взяли участь 600 учасників, з яких 100 бігли віддалено онлайн.

В результаті акції, за попередніми підрахунками було зібрано 350 000 грн.

Ми в Данон віримо, що підтримка культури поводження з відходами та розвиток подібних інфраструктурних та освітніх об’єктів сприятиме покращенню екологічної ситуації в Україні та зробить майбутнє нашої землі здоровішим.

Тож, запрошуємо кожного підтримати цей напрямок 3-ма простими діями:

-  Читай маркування упаковки продукції, яку купуєш;

-  Сортуй відходи упаковки відповідно до типу пакування;

-  Передай на переробку своє чисте та відсортоване сміття.

1 / 5