Компанія Данон в Україні приєдналась до ініціативи «Бізнес без бар’єрів»

27 November

27 листопада 2020 року компанія Данон в Україні під час зустрічі з першою леді, Оленою Зеленською, приєдналась до ініціативи «Бізнес без бар’єрів».

За словами першої леді, побудова безбар'єрного бізнесу в Україні залежить як від законодавства та дій держави, так і від компаній і самих людей.

Ініціатива «Бізнес без бар’єрів» допоможе подолати бар’єри, що виникають при пошуку співробітників та прийомі їх на роботу, адаптації працівника на робочому місці та в колективі. Також вона дасть змогу розробляти продукти та послуги, які доступні всім суспільним групам, зокрема людям з інвалідністю, літнім людям, батькам з дітьми до шести років, жінкам та молоді.

Генеральний директор компанії Данон в Україні, Адріан-Валентін Паску, поділився з присутніми досвідом компанії та найкращими практиками підтримки інклюзивності.

Він відзначив: «Данон – це компанія, яка сприяє різноманіттю. Справедливо до цінностей відкритості та гуманізму, наша компанія підтримує різноманіття як можливість, як середовище, де народжуються інновації та як атмосферу, де зростають справді гнучкі команди. Різноманіття – це визнання унікальності кожного співробітника та воларизація додаткової цінності наших відмінностей для користі справи, яку ми робимо».

Бачення компанії Данон у підтримку розвитку різноманіття та інклюзивності полягає у необхідності, з однієї сторони, створювати передумови – відповідні правила та політики як рамкові поняття, а з іншої сторони - розвивати культуру співробітників в компанії.

Адріан-Валентін зауважив: «Різноманіття – це факт, але інклюзивність – це вибір, який ми робимо. І ми пишаємось тим, що вже давно зробили цей вибір на користь інклюзії».

 Декларацію «Бізнес без бар’єрів» підписали представники компаній: «Укрпошта», «Ощадбанк», «Укрзалізниця», «Ашан», 1+1 Media, ДТЕК, Socar, work.ua, АТБ, Данон в Україні. За бажанням до ініціативи «Бізнес без бар’єрів» може приєднатися будь-яка компанія, яка вже сьогодні готова імплементувати принципи безбар’єрного ведення бізнесу – повідомили у офісі першої леді.

1 / 4